Segling Algarve - Andalusia

Välj plats från kartan

Båtcharter och Segling är populärt ur rekreationssyfte i Algarve - Andalusia. I Algarve - Andalusia kan ni hyra en båt i olika storlekar och klass för att få en bra semester Segling i landet. Algarve - Andalusia har en trevlig atmosfär, varierade kust och vänligheten bland invånarna kommer att göra det till ert favorit land för Segling. Vi hjälper er att hitta en lämplig båt för er semester Segling i Algarve - Andalusia. Vänligen kontakta oss för att få ett erbjudande för landet .

Preview  Preview

Algarve - AndalusiaAlgarve är ett vackert landskap i södra Portugal. Algarve, som har milda vintrar och varma, torra somrar, är i dag Portugals dominerande turistregion. Längs kusten finns hamnar som Lagos och Portimão, vilka utgör basen för ett omfattande fiske.
Algarve är en region längs Portugals sydkust, vilken från 1100-talet utgjorde ett separat kungarike och de portugisiska kungarna hade från Afonso III titeln kung av "Portugal och Algarve".

Det som lockar turisterna är de rena stränderna med sitt varma vatten, 18-19 grader juni-juli,medelhavsklimat och låga levnadsomkostnader. Den totala längden på Algarves kuststräcka är cirka 155 km.

Faro är en stad vid atlantkusten i Algarve, Portugal med 42 100 invånare. Faro har en betydande turism och internationell flygplats.

Utbudet av charterbåtar finner ni under orterna nedan.


Algarve - Andalusia - Platser

 • Faro / Marina Vilamoura
 • Portimao
 • Lisbon / Marina Cascais
 • Tróia
 • Lisbon / Oeiras
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.