Segling Airlie Beach

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Airlie Beach. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Airlie Beach genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Airlie Beach är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview 

Airlie Beach

Airlie Beach är ett litet pittoreskt samhälle på fastlandet och utgör den naturliga porten mot de vackra Whitsunday-öarna. Staden har mycket att erbjuda och är som gjord för segling, sol och bad. Huvudgatan är fylld av små mysiga mataffärer, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. Här finns ett stort segelcentrum.


Airlie Beach har ca  3000 invånare och det ligger på fastlandet precis innanför Withsundayöarna. Staden består i princip av en stor segelbåtshamn och en huvudgata. På huvudgatan, Shute harbour road, finns mängder av backpackerställen, dykarrangörer, resturanger, pubar. Stämningen är trevlig  överallt på alla ställen. Airlie Beach kallas för porten till Withsundays.  Härifrån ordnas mängder av båtturer både till Stora barriärrevet (som också har massor av öar) och till withsundayskomplexet. Kommer ni hit mellan Juli och September så har du dessutom chansen att få se valar.Mer information finner ni mappen Australien till vänster och på http://www.australienguiden.se/

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.