Segling Angra dos Reis

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Angra dos Reis finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Angra dos Reis är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Angra dos Reis. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Angra dos Reis via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview

Angra dos Reis

365 öar, en för varje dag på året och 2000 stränder till ditt förfogande. Naturen är bedårande pch området är känt för att vara en av de vackraste platserna i Brasilien. .

Upptäck nöjet och njutningen av att segla i denna underbart vackra skärgård utanför Brasiliens kust.  Kryssa mellan de himmelska öarna, ankra upp och bada i de varma lagunerna med vita sandständer. Området är som gjort för alla sorters vattensporter med sitt varma klimat och kristall klara vatten.  Marinorna har bästa tänkbara service och ni kommer garanterat att få en bra chartersemester .

Angra dos Reis området är det största nautiska centrat i  Brasilien och området har  tusentals stränder och 365 öar som väntar på att utforskas.  De vackra bergen Mata Atlântica tonar upp sig i bakgrunden och bidrar till att känslan blir total.

Preview  Preview
 

Mer information om området får ni på www.angra-dos-reis.com/ingles/index.htm

Angra  dos Reis ligger i Costa Verde och tillhör delstaten Rio de Janeiro, en av de vackraste regionerna i landet med ett  dussintals nautiska klubbar och hotell intill havet.I Skydd av ön Ilha Grande, ligger denna enorma bukt med sina cirka 365 öar. Läget gör området till  en idealiskt segel och kryssnings område. Den daglig havsbrisen med måttliga vindar och det korta avståndet mellan gör det mycket behagligt att segla mellan öarna. Ankra upp i någon vacker vik för lunch och ta ett svalkade dopp i det varma vattnet eller promenera längs sandstränderna eller upptäck öarnas alla stigar.


Preview  Preview 

Resa


Sök flyg till Rio de Janeiros Internationella flygplats till bästa pris eller kontakta oss.

Det tar ca två timmar med bil att ta sig från Rio de Janeiros internationella flygplats till Angra dos Reis. Från centrala Rodoviaria i Rio går det moderna luftkonditionerade bussar till  Angra dos Reis.

Klimat och segling Säsong

Här är det säsong året runt. Vintertemperaturer varierar mellan 20 och 25 ° C under dagtid och på nätterna är det kallare. Ungefär som en bra Svensk sommar.  Vattentemperatur ca  24 ° C.

Somrarna är varma med temperaturer på ca  30 till 35 ° C, men det upplevs ändå  som behagligt tack vare den svalkande havsbrisen som kommer fram på dagen.  Under sommaren ligger Vattentemperatur ca. 28 ° C.

Övrigt

Området är modernt med flera bra marinor och gästhamnar.   På många av öarna finns det flera bra barer och restauranger . Efter en dags segling är det skönt att sträcka på benen genom att ta skön promenad och utforska ön ni befinner er på. Har ni tur hittar ni ett vattenfall att svalka er i.

Lokala språket är brasilianska och portugisiska. Engelska talas i hotell och restauranger.

Valutan är brasilianska real (1 US $ = ca. 2,8 BRL, 1 Euro ca. 2,9 BRL). Kreditkort kan accepteras på hotell, restauranger och några affärer. Det finns många platser i seglings området där man kan  växla pengar från kontanter, resecheckar och  kreditkort.

Elektricitet 220V

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.