Segling Tortola / Road Town

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Tortola / Road Town. Tortola / Road Town erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Tortola / Road Town, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Tortola / Road Town och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Tortola / Road Town.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview Preview

 

Brittiska Jungfruöarna

Jungfruöarna består av två områden. Den  västra US Virgin Islands med St Thomas, St John och St Croix och den östra British Virgin Islands (BVI) med Tortola och Virgin Gorda som huvudöar.

Tortola är huvudön i British Virgin Islands och har fått sitt namn efter nationalfågeln "Turtle Dove." Här bor ca  20.000 människor och i huvudstaden Road Town finns det banker, kontor och butiker.  Tortola är kuperat med låg vegetation, men i nationalparken (Mount Sage, 572 m.ö.h) har kvar lite av den ursprungliga regnskogen med dess unika flora. På den norra delen av ön finns det sköna sandstränder med vit sand och vajande palmer.

British Virgin Islands (BVI) är en av de ultimata platserna för segling. På de tropiska  öarna blåser det behagliga segelvindar under hela dagen. Västindien har bra seglings förhållande för alla kunskapsnivåer oavsett om ni är nybörjare eller mer erfarna. Det varma klimatet med klarblå himmel och sol året runt gör seglingen här till ett paradis för våra charter gäster. Det finns GPS i alla båtarna och det är enkelt att hitta bra hamnar och vackra bukter att ankra upp i för lunch eller natten.  Vanligast är att man ankrar upp på redden under eftermiddagen i någon  skyddad vik . När man vill gå iland tar man jollen.
 Jungfruöarna har mycket att erbjuda och seglingen här är är både en rolig och avkopplande semester för både kropp och själ. Många av vår charter gäster återkommer år efter år och de hittar alltid nya vikar på de många öarna. BVI området är endast 32 Nm långt och 15 Nm brett och här finns över 25 större öar. Passagerna är korta mellan öarna och det blåser en jämn passadvind under vintersäsongen från NO . På sommaren varierar vind från SO till NO.

Preview Preview

                                                          

Utgår ni från Tortola når ni lätt de  närliggande öarna Cooper Island, Norman Island, Peter Island, Virgin Gorda och  Jost Van Dyke. På de flesta öarna finns det bra affärer, restauranger och barer.

Missa inte Cane Garden Bay på Tortola, som är en av de vackraste ankringsplatserna i de

Sandy Cay och Green Cay är andra vackra öar som ni inte får missa.


Klimat

Vädret är stabilt med nordostlig passadvind, 7 - 13 m/s under vintermånaderna (december-maj). Vattentemperaturen är ca 26 grader. Temperaturen är  ca 30 grader under dagen och ca 20 grader på kvällen. Under sommarmånaderna (juni-november) blåser det 5 - 10 m/s från sydost.

Flygresor

Sök på flyg till St Martin härifrån går det lokalflyg till Tortola till Beef Island Airport på Tortola. Vi hjälper er gärna.

Vi kan erbjurda följande båtar nedan för charter.Listing View
Yacht type
Sort by
Lagoon 42 (4Cab) Lagoon 42 (4Cab)
2017 | 10 pers. | 12.94 m | 2 toilets
erbjudanden from 7466 USD
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.