Segling Hyères

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Hyères. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Hyères genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Hyères är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

Hyères Franska rivieran


Antibe St Tropez, Cannes, Nice och Monaco, namnen på Franska Rivierans berömda kuststäder med ett enormt utbud av restauranger och festligheter. Stränderna är inbjudande och stora lustjakter ligger för ankar på Medelhavets turkos blåa vatten. Man kan välja mellan att besöka yet-set marinor och delta i det internationella nattlivet eller att besöka någon mindre hamn eller ö. Många passar på att segla runt Korsika.

Hyères – franska Riverans okända pärla

Vila och eftertanke. Ett och annat bad. Massor av restauranger och en gammal stadsdel med kullerstensgator och böljande bouganvilla. Låter det som en skön mix för en lyckad semester? Detta är Hyères på den franska rivieran. Och som pricken över i:et  kan ni segla till  öarna Porquerolles, strax utanför.

Hyères stadskärna är uppbyggd på en sluttning. Längst ner de fashionabla villorna innanför höga staket, kunde varit Beverly Hills, sedan ett modernt centrum med breda palmkantade boulevarder, snabbmat och luftkonditionerade affärer. Ännu lite högre upp Vieille Ville (gamla stan). Bouganvillan böljar över de medeltida murarna, tvätt torkas på linor mellan husen, kullerstensgränderna är små och förvillande krångliga. 
  Strax ovanför vilar stadens stolthet – Château d'Hyères. Från de gamla borgruinerna finns utsiktsplatser för att se den märkliga landmassa som formar Hyères likt en hammare som slår ut i Medelhavet. Och där utanför ännu en liten överraskning. Eller tre: Iles de Porquerolles. De tre öarna ligger bara på 20 minuters båtresa från fastlandet.

Väder och vind

Bästa perioden är från April till oktober. Vattnet är ca 18 grader i början på perioden och blir upp mot 25 grader i slutet av perioden. Vindarna varierar med land och sjöbris. Högtrycket brukar dominera under hela perioden.

Läs mer om Frankrike på www.frankriketurist.se/

Här finner ni bra information om hur man får väderprognoser på orten man befinner sig på.
Besök Väderprognoser

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.