Segling Lorient

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Lorient finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Lorient är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Lorient. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Lorient via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Lorient Atlanten


Franrikes västra kust sträcker sig längs med Atlanten och den är totalt 500 km långt i detta område, varav 200 km är finkornig sandstrand.

Kuststräckan är mycket barnvänlig med sina långgrunda sandstränder där vattnet snabbt värms upp av sommarsolen. Medeltemperaturen i vattnet under juli och augusti är 22°C.

Det välbevarade kustlandskapet har en naturlig charmig med inslag av milslånga sandstränder, klippiga kuster, vidsträckta flodmynningar, träskmarker, varvat med badorter av högsta kvalitet.

Segling gör sig påmint i alla dess former vid denna kust som har ett tiotal fritidsbåtshamnar som tar emot tiotusentals båtar.  

Lorient

Lorient är en stad i departementet Morbihan i Bretagne i Frankrike. Lorient ligger vid atlantkusten och är en en större hamnstad. Staden har ca  invånare 61 844 (staden) och hela området ca 186 144

I Lorient  finns ett örlogsvarv sedan 1600-talet, och varvet är fortfarande viktigt för franska flottan.

Under andra världskriget var Lorient en  tysk ubåtsbas och en stor bombsäker docka finns fortfarande kvar från den tiden. Staden belägrades  ända fram  till maj 1945.www.frankriketurist.se/
  
Här finner ni bra information om hur man får väderprognoser på orten man befinner sig på. Besök Väderprognoser

Från Lorient kan vi erbjuda följande båtar för charter.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.