Segling Gouvia

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Gouvia. Gouvia erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Gouvia, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Gouvia och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Gouvia.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.
Akutella båtar för uthyrning. Se Marina Gouvia

Gouvia Marina är en av de vackraste marinorna i Medelhavet och ligger på ön Korfu. Hon är en av de Joniska öarna och finns söder om "hälen" i Italien. I norr är det två kilometer utanför kusten i Albanien. Den näst största joniska ön kallas också för "Emerald Isle", eftersom den har en rik växtlighet. Marinan är den första av många privata marinor, som finns i Grekland. Gouvia Marina ligger cirka 6 Kilometer från Korfu 7 Kilometer från den internationella flygplatsen.

Under många år tjänar Marina sjömännen som en port. Bukten Gouvia ligger mellan Adriatiska havet och Medelhavet skapar en naturlig länk. Här seglare njuta av lugn och den vackra klimatet i hamnen och förundras över skönheten av ön.

Kapacitet
Gouvia Marina består 1235 Kojer. Det finns fasta och flytande pontoner. I hamnen har också Superyachts med en total längd på upp till 80 Kvadratmeter. Det största djupgående i Marina 5,5 Meter. Fortsätt att stå för cirka 520 Båtar torrdockor tillgängliga. Båtplatser finns i hela hamnområdet för ett fartyg att 80 Metern Länge. Du kan förtöja för korta och långa perioder i Gouvia Marina.

Dygnet runt och året runt marinan är i drift. Öppettider i receptionen kontoren varierar beroende på säsong. I bästa att fråga byrån eller Duty Officer på kanal 69 (VHF). m Marina område bör offshore förankring endast kortfattat och används i extrema nödsituationer.

 

Ingången till kanalen markeras med två röda och två gröna lampor. Från ingången, är det nödvändigt, på kanalen 69 (VHF) att rapportera. Då alla får Marina personal allt stöd och instrueras om rätt kaj. Positionen är beroende på dimensionerna hos båtarna. Vid ankomsten tar registreringen rum i receptionen kontoret. Det finns också alla detaljer om bostad i Gouvia Marina finns.

 

Service för fartyg

Det finns i alla strömkontakter från båtplatser 220 eller. 380 Volt. Också här är färskt vatten tillgängligt. Medan vattnet och 220-volts-anslutningar makt är gratis, den tunga strömmen läst och beräknas enligt. Under makt avlopp är säkerhetsstandarder uppfylls. Kabel eller kontakt har fartyget outfitters.

Dessutom får du dricksvatten från små pengar på bensinstationen i Gouvia Marina. Finns också några speciella brandposter, arbetar med en kort faktureringssystem. Korten finns i receptionen kontoret.

 

I Gouvia Marina, det finns ett brett utbud av tekniska båt tjänster. Utom för tvättning, Målning och undervattensarbeten (Ship Parts) till fartyg, alla reparationer- utföras och underhåll. Dessa inkluderar också den elektriska, mekanisk, elektroniska liksom trä-, Klädd, Seal- och kyl reparationer. Dykarna utför skrov inspektioner och reparationer under vatten.

Tanka är möjlig på norra sidan av hamnen vid bensinstationen. Här är diesel, Olja och filter finns tillgängliga. Bränsle kan endast betalas vid bensinstationen. Se även här för biologiska alternativ avfallshantering.

En 65-tons resor hissen och 45- och 20-tons mobilkranar underlätta insättningen och hämtning av fartygen. El och vatten i torrdocka område som är tillgängligt, så att båtägare själva kan också utföra reparationer. Avvecklade fartyg kan lagras i en täckt tak.

Bekvämligheter på Marina

Marinan är väl organiserat. Det erbjuder en mängd faciliteter och tjänster, som kan räknas som den högre standard. I byggnaderna finns butiker, en auto-, Motorcykel- och båtuthyrning, Konferensrum, Restauranger, Barer och caféer. Även kontor hamnmyndigheten ligger här. Gästerna kan använda tvättstugan, Duschar och toaletter användning eller stormarknad shoppa. Ensam duschar och toaletter och handikapptoalett finns fyra områden i Marina.

Det finns en bred kajer längs dagis, en pool, Idrottsanläggningar, cricket och krocket, en sport, vilket i Korfu lång tradition hatt. Tanka finns bensinstation. Hela komplexet är perfekt harmoni med den traditionella arkitekturen på ön Korfu. Hela miljön är mycket attraktiv och erbjuder många möjligheter till rekreation.

De senaste väderrapporter visas i receptionen på anslagstavlan eller förbigås FM. Fler erbjudanden:

Läs mer om marinor i Grekland på

http://www.sailing-yachting.de/nachrichten-news/sv/yacht/yachtcharter-griechenland/

 


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.