Segling Lefkas / Nidri

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Lefkas / Nidri finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Lefkas / Nidri är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Lefkas / Nidri. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Lefkas / Nidri via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.


Preview  Preview  Preview
Lefkas/ Nidri


Joniska öarna sträcker sig utmed Greklands västra kust, från Korfu i norr till Zakinthos i söder. Mitt i området ligger Levkas, en stor och grön ö täckt av olivlundar och grönska. Många av våra kunder väljer Levkas i första hand eftersom det är ett tryggt och lättseglat område med korta avstånd och lätta vindar. Du kan välja mellan att starta från Levkas stad eller från Vounaki, på fastlandssidan, där Sunsail har sin egen marina.

Vindar och seglingsförhållandena är idealiska och förutbestämbara. Från maj-september dominerar vindar från NV, med vindstyrkor på 2-10 m/s, mestadels på sen eftermiddag. Under vår och höst är vindarna ännu lättare mestadels från SV. I den norra delen av Joniska övärlden kan seglingsförhållanden vara mer krävande med mer öppen segling och lite längre avstånd.

Nidri är ett av Lefkas mest utvecklade resmål, där allt finns tillgängligt. Längs med huvudgatan finns det gott om restauranger och barer, och de närmaste stränderna ligger bara ett par steg därifrån. Nere i hamnen ligger tavernorna på rad, och fiskälskaren har mycket att välja på, kanske tillsammans med ett glas Vertzamo, öns eget vin. Efter maten kan du gå ombord på någon av de båtar som väntar här för att ta dig till både större och mindre öar i närheten, och vill du verkligen vidga dina vyer kan du följa med på Vings tvådagarsutfärd till Meteora-klostret, eller hyra en bil och leta rätt på en taverna utan engelsk meny. Det är inte särskilt svårt på Lefkas.
Läs mer om LEFKAS
Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning. Vanligast lördag till lördag.

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.