Segling Mykonos

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Mykonos. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Mykonos genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Mykonos är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.Mykonos

Ön Mykonos är en av de mest kända öarna i Grekland , som grekerna själva gärna marknadsför.  Mykonos är en typiskt grekisk ö, med vitkalkade hus, små kullerstensgränder och blåmålade stolar på uteserveringarna.

Tidigare var Mykonos känt som en fristad för homosexuella. Ön har blivit mer lyxig, med bra butiker, fantastiska restauranger och klubbar. Mykonos har det bästa av allt – det traditionella Grekland beblandat med det moderna.

Mykonos är även känd för sina vackra stränder, rena, breda med kristallklart vatten. Paradise Beach är den vackraste och mest populära stranden på ön.

Marinan på Mykonos kallas lokalt för New Port och ligger bara 2 kilometer från staden.. Marinan erbjuder 176 båtplatser, för båtar upp till 13,7 meter och katamaraner upp till 8 meter. Kajerna har alla tillgång till vatten och el. Boka kajplats är ett måste.


>>>>>>>>
Listing View
Yacht type
Sort by
Oceanis 46 (4Cab) Oceanis 46 (4Cab)
2010 | 8 pers. | 14.09 m | 2 toilets
erbjudanden from 2160 EUR
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.