Segling St. Martin / Anse Marcel

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i St. Martin / Anse Marcel. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i St. Martin / Anse Marcel genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i St. Martin / Anse Marcel är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

St. Martin / Anse MarcelSt Martin har ett kuperat lanskap och gott om fina vita sandstränder. De många bra hamnarna och marinorna har gjort ön till ett populärt resmål för seglare världen över. På den franska sidan ligger öns högsta punkt Paradise Peak på 424 möh. På den östra delen ligger den stora insjön Simpson Bay Lagoon. Runt öns kust ligger ligger det flera mindre insjöar och saltsjöar. De mest kända heter  Great Salt Pond  Philipsbur.Klimat

Subtropiskt klimat med ständig bris och en dagstemperatur på 25-30º beroende på årstid. Vädret kan växla snabbt mellan sol och korta regnskurar. Orkansäsongen sträcker sig från augusti till november.

Bra att veta

Längd: 13 km, bredd: 15 km, invånare: 63 000, språk: franska, engelska och holländska, huvudstad: Marigot (St Martin) Philipsburg (Sint Marteen)

Valuta/kreditkort

Euro, US Dollar och NL Antilles Floriner. Vi rekommenderar att du växlar pengar i Sverige. US-dollar

är den mest gångbara valutan, dåde flesta av öarnas lokala valutor ej finns i Sverige. De flesta

internationella kreditkort accepteras på hotell, restauranger och i de flesta större affärer.

Dricks

En serviceavgift på 10% ingår oftast på hotell och restaurangnotor. Om inte rekommenderas 10-15% dricks. Väskbärare 1 USD/väska.

Avreseskatt

EUR 30

Tidsskillnad

Minus 6 timmar under vinterhalvåret och under sommarhalvåret minus 5 timmar (mot svensk tid).

Vägar och transporter

Bil och jeep går att hyra. Förboka gärna vid högsäsong. Bussar finns mellan huvudstäderna Marigot och Philipsburg.

Elektricitet

220 Volt (St Martin) 110 Volt (Sint Marteen)


Västindien eller Karibien

Västindien är mer än 100 mil från norr till söder och ännu mer från öst till väst. Västindien/ Karibien h omfattar några av de vackraste öarna på jorden. Området består av en stor mängd öar i ett enormt vidsträckta hav, med en stor blandning av olika kulturer. Brittiska Jungfruöarna, med Tortola i centrum, anses vara en av de bästa charterdestinationer i världen för segling och kryssningar. Öarna är kända för sin säkerhet och bra ankringsplatser. Brittiska Jungfruöarna BVI ligger inbäddat i Sir Francis Drake kanalen och området är enkelt att navigera i. De ljumma passadvindarna ger er en lugn och upplevelse av segling. Här hittar ni en perfekt blandning av seglingsupplevelser att njuta av!

Antigua & Barbuda ligger i hjärtat av Västindien och ingår i den vackra Leeward Islands. Antigua är rik på historia. Njut i vikarnas skyddade ankarplatser med över 365 stränder.  Varför inte segla över till Nevis och St Kitts, eller ett besök till den kända ön St Martin? Det här är ett seglings område som bara väntar på att utforskas. Ta er till kristallklara varma vatten som ni finner vid Windward Islands. Njut av de fina vita sandstränderna, alla mjukt svajande palmerna längst med kusten. Segla till St Lucia och ni har det mousserande Karibiska havet på ena sidan och det mystiska djupet i Atlanten på den andrasidan. Sjömän och fritidsseglare har varit kära i St Lucia i århundraden.

St Lucia fungerar också som ett centrum för  stora segel äventyr som ARC (Atlantic Rally for Curisers). Målgången sker i december i Lucia's Rodney Bay.
 Saint Vincent och Grenadinerna är också mycket speciella. Vulkanön St Vincent högsta topp stiger upp 4.000 meter över ett smaragd grönt hav. Några mil söder ut ligger en kedja av fina öar  som de sköna passadvindarna tar er till. Många av öarna är obebodda, men ni är aldrig långt borta från närmaste strandbar. När ni seglar här kommer ni alltid att vara inom räckhåll till en av öarna runt omkring er.  Dessa öar har jämförts med Tahiti för sin lummiga grönska och ger er en naturupplevelse ni sent kommer att glömma. Detta är en unikt vackert område när ni kan njuta av en stressfri segling med  korta sträckor i de milda passadvindarna .
 I Windward Islands, ca 15 mil väster om Barbados finner ni  Grenadinerna med sina 32 öar, som sträcker ut sig söderut från St Vincent till Grenada.

Den franska Västindien blandar allt du vet, eller har hört talas om. En blandning av laid-back West Indian livsstil och fransk chique stil. Matkulturen här är antagligen den bästa i Västinden.
 De franska öarna är inte kolonier utan en form av departement i Frankrike. Ni är med andra ord i Frankrike och det är valutan euron som gäller. Det Franska inflytandet finns överallt. Området sjuder av marknader med livliga samtal.  Här hittar ni det bästa vinet i Karibien. Segla över till Isles des Saintes, som ligger en bit söder om Guadeloupe. Här är lokalbefolkningen mycket vänliga och avspända. Vatten är kristall klart och landskapet är bedårande vackert. Kanske så vackert att ni aldrig mer vill komma hem.

Övrig information-resor m.m.

Följande båtar nedan finns för uthyrning.Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.