Segling Kuba - Cayo Largo

Välj plats från kartan

Båtcharter och Segling är populärt ur rekreationssyfte i Kuba - Cayo Largo. I Kuba - Cayo Largo kan ni hyra en båt i olika storlekar och klass för att få en bra semester Segling i landet. Kuba - Cayo Largo har en trevlig atmosfär, varierade kust och vänligheten bland invånarna kommer att göra det till ert favorit land för Segling. Vi hjälper er att hitta en lämplig båt för er semester Segling i Kuba - Cayo Largo. Vänligen kontakta oss för att få ett erbjudande för landet .

Preview  Preview  Preview

Kuba - Cayo Largo


Söder om Kuba finns ett stort och orört vattenområde, med azurblått vatten. Njut av Vita öar, varmt vatten, stora korallrev utan trängsel och turism.  Det är unikt i turistexploaterade Karibien.  

Seglingsområdet är 350 sjömil i öst-västlig riktning och 150 sjömil i nord-sydlig. Ett enormt stort område, med ett djup som bara ligger mellan 3 - 4 meter.  Detta gör området behagligt att segla i med små, vänliga vågor, trots att passadvinden blåser sitt vanliga 10 - 15 meter per sekund.

 Vattnet skiftar mellan azurblått, smaragdgrönt och mjölkvitt. Förklaringen är det ringa vattendjupet och ljusets vandring mellan salt vatten och världens vitaste korallsand.

Det stora området på ligger nästan helt öde och orört. Här kan ni segla utan trängsel bland  färgglada fiskar, vita korallöar, rev och ljummet vatten.  Området kräver planering då det är långt mellan bunkrings möjligheter.

Att segla här är som att uppleva Karibien som det en gång var innan det exploaterades av turismen.

I dag finns det två civiliserade platser i detta vita korallhav bland rev och öar.  Cayo Largo ligger i öster, rakt syd om den beryktade Grisbukten. Det var här de CIA-utrustade exilkubanerna gick iland i april 1961, med målet att störta Castro.

Kuba är 1200 km (745 miles) lång och täcker 110.922 km ² eller 42.828 miles ² och ön har mer än 280 stränder.

Klimat

Kuba har en måttlig subtropiskt klimat och ön ligger strax under Kräftans vändkrets. De svala   passadvindarna ger en behaglig svalka mot värmen.

Säsonger

Det finns i princip bara två årstider på Kuba. Torrperioden, från november till april och regnperioden från maj till oktober.

Valuta
Den nationella valutaenhet är den kubanska peso.  Det är bäst att kontrollera med ditt kreditkortsföretag före avresan så att ni vet om era kreditkort gäller.

Befolkning: Kubas befolkning på 11 miljoner utgörs av ättlingar till spanjorer, afrikaner och asiater. Huvudstad är den kända staden Havanna, med nästan 3 miljoner invånare.

Mer information om Kuba         Res information m.m.

Utbudet av charter båtar finner ni på orten nedan.


>>>>>>

Kuba - Cayo Largo - Platser

 • Cienfuegos
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.