Segling Malta

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Malta. Malta erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Malta, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Malta och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Malta.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

MaltaPreview  Preview  Preview
Valletta

Valletta är Maltas huvudstad. Staden byggdes under "Belägringen av Malta av de ottomanska turkarna år 1565".
Valletta är en befäst stad som formodligen har de  bästa och mest kraftfulla gamla befästningarna i världen.
Befästningar påbörjades år 1566 av stormästare Jean Parisot de la Valette, 3 år senare var befästningara nästan klara  innan man påbörjade bygget av själva staden. Valletta byggdes med hjälp av ett rutnät layout.

Innanför Vallettas stadsmurar kan man bland annat beskåda Maltas mest storslagna kyrka, St John’s Co-Katedral som uppfördes under 1500-talets andra hälft. I huvudstaden kan man också kosta på sig att besöka något av alla utmärkta museer, bland annat finns här museum för arkitektur, konst och krigshistoria. Kvällstid finns ett stort urval av utmärkta restauranger och varierad underhållning att tillgå. När sinnet är mättat med intryck från de charmiga gränderna i staden kan man söka sig ut mot de närbelägna förorterna Floriana, Senglea och Vittoriosa.

Preview Själva Malta.

Malta består av sju öar i Medelhavet. Bara de tre största öarna, Malta, Gozo och Comino, är bebodda. Terrängen är låglänt och stenig med många klippor.

Malta ligger mitt i Medelhavet och är en smältdegel för olika civilisationer. Landets historia sträcker sig många tusentals år tillbaka. Malta har varit bebott sedan 5 200 f. Kr., och det fanns en betydande förhistorisk kultur innan fenicierna anlände till huvudön och döpte den till Malat, som betyder ”trygg hamn”. Öarna var under flera århundraden säte för Johanniterordens riddare, och blev sedan en del av det brittiska imperiet. Malta blev självständigt 1964.

Den maltesiska regeringen leds av ledaren för det parti som har majoritet i representanthuset, parlamentets enda kammare, som på maltesiska heter Kamra tar-Rappreżentanti.

Det nationella språket är maltesiska, som i likhet med arabiskan tillhör den semitiska språkfamiljen. Engelska är också officiellt språk och många malteser talar även italienska.

Turismen är viktig på Malta, och tjänstsektorn expanderar.

Till de traditionella maltesiska maträtterna hör soppor (minestrone och fisksoppor), pasta och pajer. Stuffat Tal-Fenek (kaningryta) är en nationalrätt.


Seglingsförhållanden.

Malta har ett idealiskt klimat under hela året, en härlig bris och ett glasklart hav på grund av de ständigt färska vattenströmmarna från Gibraltar sund gör segling, sol, bad och snorkling till ett måste.
Ni seglar runt kusten (som sträcker sig runt Malta 140 km samt 43 km runt Gozo) besöker små pittoreska hamnar med sina byar och fiskelägen, skyddande vikar med härliga bad, sandstränder och klippiga grottor både ovan och under ytan.

Klimat

Malta har typiskt medelhavsklimat. Dvs hett och torrt på sommarna, med mycket sol medan vintrarna är milda med enstaka regnskurar. Från maj till oktober ligger den genomsnittsliga temperaturen på omkring 32°C/90°F och 10-11 soltimmar per dag. Mellan november och april ligger temperaturen omkring 14°C/57°F och i genomsnitt 5-6 soltimmar om dagen. Man kan bada i havet året runt, eftersom havstemperaturen sällan sjunker under 15°C och kan ibland nå så högt som 26°C/79F.

Flyg till Malta

Vi kan erbjuda följande båtar för charter nedan. Kontakta gärna oss. Vi hjälper er med allt för en lyckad semester.Listing View
Yacht type
Sort by
Oceanis 48 (4Cab) Oceanis 48 (4Cab)
2016 | 8 pers. | 14.6 m | 4 toilets
[Very Good] 5 / 5 = "[Very Good]" (1 Customer Review) erbjudanden from 4065 EUR
Sun Odyssey 509 (5Cab) Sun Odyssey 509 (5Cab)
2013 | 10 pers. | 15.38 m | 3 toilets
[Very Good] 4.94 / 5 = "[Very Good]" (1 Customer Review) erbjudanden from 4065 EUR
Bavaria Cruiser 45 (4Cab) Bavaria Cruiser 45 (4Cab)
2010 | 8 pers. | 14.27 m | 2 toilets
erbjudanden from 2925 EUR
Beneteau Cyclades 50.5 (5Cab) Beneteau Cyclades 50.5 (5Cab)
2009 | 10 pers. | 15.62 m | 3 toilets
erbjudanden from 3638 EUR
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.