Segling Côte d'Azur / East

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Côte d'Azur / East. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Côte d'Azur / East. Côte d'Azur / East är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Côte d'Azur / East kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Côte d'Azur / East, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!

Preview  Preview  Preview

Côte d'Azur / EastFranska Rivieran är Europas mest kända kustremsa och har otroligt mycket att erbjuda. Natursköna stränder, varmt klimat året om, lyxiga semesterorter, charmiga bergsbyar, många golfbanor, internationella kändisar och högklassiga muséer. Allt detta på bara hundra kilometer.

Côte d'Azur är det franska namnet på franska Rivieran och betyder den azurblå kusten. Havet är nämligen skimrandeazurblått i den här delen av Medelhavet. Franska Rivieran sträcker sig inte längre än hundra kilometer, från Menton i öster till St Tropez i väster, men kusten består av en mängd orter med vitt skilda karaktärer.

Franska Rivierans självklara huvudort, Nice, och filmfestivalstaden Cannes är kustens största städer och området där emellan är fullspäckat med orter av alla möjliga slag.
Mitt emellan Nice och Cannes ligger hamnstaden Antibes, sedan länge älskad av skandinaver, och den modernare delen Juan-les-Pins. Inåt landet är det parfymstaden Grasse och St Paul de Vence, kustens främsta konstnärsby, som utgör de största attraktionerna. Bland de små bergsbyarna i det kuperade landskapet ovanför Cannes breder otaliga högolfbanor ut sig, vissa av riktig världsklass.

Välj ort nedan för att se på utbudet av charterbåtar.


Côte d'Azur / East - Platser

 • Cannes
 • Monaco
 • Cogolin
 • Nice
 • Golfe Juan
 • Port Grimaud
 • Menton / Garavan
 • St. Raphael
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.