Segling North Eagean Havet

Välj plats från kartan

North Eagean Havet är en av de mest älskade båtcharter destinationera för Segling. På grund av det behagliga klimatet i North Eagean Havet, med landets vackra kust, hamnar och vikar, är landet stolt över sin långvariga tradition för Segling. North Eagean Havet lockar många gäster, som kommer hit från hela världen för att uppleva en bra Segling. Vi kommer att göra det bästa för att ge er en attraktivt Segling, med många bra erbjudanden i landet North Eagean Havet.SporadernaAv sporaderna i det Egeiska havet är det fyra öar som är bebodda; Skiathos, Skopelos, Alonnisos och Skyros. Alla öarna bjuder på häpnadsväckande natur. De lockar varje sommar till sig mängder av turister och är relativt dyra. Till gengäld har de sköna stränder med fantastiskt rent och klart vatten.

Bästa restid
Sporaderna kan besökas året runt. Klimatet är varmt och skönt från april till november. Om vintern är det svalare, men till gengäld är man fri från turistflockarna, som invaderar öarna om sommaren.


Öarna i gregiska Sporaderna är frodigare och mycket grönare än de betydligt kargare Cykladerna som ligger längre ut. För den som gillar Korfu och de andra Joniska öarna är detta ett alternativ. Huvudort, med en vacker stad är Skiathos. Många italienska turister kommer hit, inte bara för de italienska influenserna i arkitekturen. Sporaderna har ett utpräglat hedonistiskt/njutningsfullt förhållande till tillvaron och till nattlivet. Skiathos har många fina stränder med turkost vatten, som ofta skyddas ända ned av knotiga pinjer och andra träd som kan ge lite skugga. Här är långgrunt och barnvänligt och korta avstånd. Med båt når du snabbt lite större Skopelos. Här är turismen lite mindre påtaglig. Ön är känd för fruktodlingar, vackra vyer och vackra bondgårdar. Det är lätt att ta sig runt längs huvudvägen och här finns flera fina stränder, vikar och klippformationer vid det klara vattnet som lämpar sig för snorkling. Alónissos med hamnstaden Patitiri är lugn och välordnat vitkalkad. Här gäller grusvägar och på sin höjd motorcyklar. Här är mycket lugnt. Till Sporaderna räknas också ön Eubea, Greklands näst största efter Kreta. Vid en första titt på kartan tar man den lätt för en del av det taggiga fastlandet. Här finns ett par fina områden för fotvandring; berget Dirfys (1745 m) invid staden Steni och berget Ochi på sydostspetsen av ön. Loura Aidipsou är en fiske- och semesterort i nordväst som bl a lockar med varma källor. Skyros är en ö lite för sig själv mellan Sporaderna och öarna vid turkiska kusten. Staden Skyros har en särpräglad arkitektur, kubformiga hus och bysantinska kyrkor. Här finns en särskild ras ponnies, fortfarande är en del av dem vilda och de har funnits här sedan antiken.

Utbudet av charterbåtar finner ni i Skiathos nedan.

North Eagean Havet - Platser

 • Chalkidiki / Nea Moudania
 • Skiathos
 • Chalkidiki / Porto Carras
 • Thessaloniki / Kalamaria
 • Chalkidiki / Porto Koufo
 • Volos
 • Keramoti (Kavala)
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.