Segling Montenegro / Kotor

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Montenegro / Kotor. Montenegro / Kotor erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Montenegro / Kotor, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Montenegro / Kotor och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Montenegro / Kotor.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Montenegro / KotorDen här lilla by ligger i den finsast viken/ fjorden i Montenegro. Innanför stadens murar ligger alla mysiga restauranger och  butikerna. På kvällen lyser trapporna upp till en vacker kyrka som ligger på berget.

Montenegro och den södra delen av Adriatiska kusten, strax söder om Dubrovnik är en spännande coh ny destination för båtcharter.
Montenegro är berömd för sin vackra kusten och det är ett perfekt område för en segelsemester. Det finns hundratals stränder och vikar som  backas upp av en grönskande skog. Havet är en fantastisk kristallklar  och  unikt även för Adriatiska havet. Fly från massturism och utforska den charmiga medeltida kuststäderna - där greker, romare, bysantiner, venetianare och turkar har satt sin prägel i flera hundra år.Var kan man segla i Montenegro?

Montenegro - Kotor

Starta din båtcharter från Kotor. Det är mindre än en timme från Dubrovniks flygplats. Kotor är den största småbåtshamnen i  den Boka Kotorska fjorden. Det är ävben den den största och vackraste fjorden i Medelhavet, med många vikar och öar. Planera en 1 veckas segelsemester i Montenegro för att undersöka Boka Kotorska fjorden och Adriatiska kusten. Seglar ni två 2 veckor kan ni även segla norrut till Kroatien för att besöka Dubrovnik.

Mer information om Montenegro                        Väder och Klimat

Vi kan erbuda följande båtar för uthyrning nedan. Vädret är som i övriga medelhavet och Kroatien. Säsongen är från April till Oktober.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.