Segling Bergen / Hjellsted Marina

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Bergen / Hjellsted Marina. Bergen / Hjellsted Marina erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Bergen / Hjellsted Marina, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Bergen / Hjellsted Marina och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Bergen / Hjellsted Marina.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Bergen / Hjellsted Marina


Norge har ett mycket vackert landskap med djupa fjordar och klarblått vatten. Den vackra kusten har formats av inlandsisen och snön ligger kvar på en del höga berg året runt.  Det mest utmärkande för seglaren är fjordarna som skär djupt in i landet, ofta med höga berg på sidorna. Möjligheten att hitta intressanta seglingsrutter är nästan oändliga i detta fantastiska landskap med sin 1.300 sjömil långa kust.
Den norska sydkusten ”Sörlandet” är mycket uppskattat av seglare med sina pittoreska fiskelägen och alla öar. Den påminner mycket om den svenska västkusten.
Den norska västkusten är fjordarnas kust. Bergen är en bra utgångspunkt. Här hittar ni utmärkta seglingsförhållanden och här börjar den vackra fjordkusten.  Att segla i detta majestätiska fjordlandskap är en upplevelse man aldrig glömmer.
Norges norra västkust är ett spektakulärt område med midnattssol på sommaren och massor med öar, fjordar, höga berg och vikar.
I Norges norra kust har vi speciella charterturer med skeppare med segling och skidåkning.
Har man tur får man se både valar och späckhuggare. Från mitten av mars till mitten av maj kan ni hyra hyttplats i en 46-50 fots segelbåt. Flyg till Tromsö och kasta loss mot nya upplevelser. Njut av en naturupplevelse ni sent kommer att glömma. Bilderna talar för sig själva. Skicka oss en förfrågan om ni är intresserade. Norges norra västkust är ett spektakulärt område med midnattssol på sommaren och massor med öar, fjordar, höga berg och vikar.
Att segla långt in i en skyddad Norsk fjord är en riktig naturupplevelse.. Sittandes på däck glider du fram genom det storslagna landskapet, omgiven av branta klippväggar. Högt där uppifrån störtar vattnet ner i vackra vattenfall längs de nästan vertikala klipporna.


I Bergen befinner ni er vid porten till fjordnorge. Båtturer utmed kusten är mäkta populära tack vare de fantastiska scenerier som erbjuds. Längre norr ut simmar späckhuggare, valar och delfiner.

Klimatet i Norge är milt och fuktigt. Luftströmmar från Atlanten drar in regnet och bergen tvingar ner nederbörden. Utmed södra kusten är havet ofta isfritt, medan det i bergen kan ligga snö på topparna året om. I de norra delarna råder arktiskt klimat. Från Maj till September är sol chanserna som störst.

Vi kan erbjuda följande båtar för charter nedan. Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Norge under destinationer / länder.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.