Segling Röda havet

Välj plats från kartan

Båtcharter och Segling är populärt ur rekreationssyfte i Röda havet. I Röda havet kan ni hyra en båt i olika storlekar och klass för att få en bra semester Segling i landet. Röda havet har en trevlig atmosfär, varierade kust och vänligheten bland invånarna kommer att göra det till ert favorit land för Segling. Vi hjälper er att hitta en lämplig båt för er semester Segling i Röda havet. Vänligen kontakta oss för att få ett erbjudande för landet .

Preview  Preview  Preview

Röda Havet

Röda havet är ett av de vackraste ekosystemen på vår planet. Röda havet är ca 1800km lång och över 300km brett på den bredaste delen. Röda Havet är en världens mest tätbefolkade hav. Här finns mer är 1000 arter av olika fiskar och koraller. Orsakerna till det rika vattenlivet är lite regn, tillförlitlig temperaturer och brist på tidvatten. I Det fantastiskt klara vattnet finner ni färggranna fiskar och koraller. Något som uppsattas av dykare från hela världen.
Röda Havet kan bjuda på friska vindar och lämpar sig därför bra för segling. Statistiskt sett så är faktiskt vinden optimal för segling under 250 av årets dagar. Vintertid kan det blåsa ordentligt kring Hurghadas kust. Det varma klimatet innebär att det går minst lika bra att segla  då som på sommaren!


I El Gouna nedan finner ni aktuella charterbåtar

Röda havet - Platser

 • El Gouna / Abu Tig Marina
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.