Segling Röda havet

Välj plats från kartan

Röda havet är en av de mest älskade båtcharter destinationera för Segling. På grund av det behagliga klimatet i Röda havet, med landets vackra kust, hamnar och vikar, är landet stolt över sin långvariga tradition för Segling. Röda havet lockar många gäster, som kommer hit från hela världen för att uppleva en bra Segling. Vi kommer att göra det bästa för att ge er en attraktivt Segling, med många bra erbjudanden i landet Röda havet.

Preview  Preview  Preview

Röda Havet

Röda havet är ett av de vackraste ekosystemen på vår planet. Röda havet är ca 1800km lång och över 300km brett på den bredaste delen. Röda Havet är en världens mest tätbefolkade hav. Här finns mer är 1000 arter av olika fiskar och koraller. Orsakerna till det rika vattenlivet är lite regn, tillförlitlig temperaturer och brist på tidvatten. I Det fantastiskt klara vattnet finner ni färggranna fiskar och koraller. Något som uppsattas av dykare från hela världen.
Röda Havet kan bjuda på friska vindar och lämpar sig därför bra för segling. Statistiskt sett så är faktiskt vinden optimal för segling under 250 av årets dagar. Vintertid kan det blåsa ordentligt kring Hurghadas kust. Det varma klimatet innebär att det går minst lika bra att segla  då som på sommaren!


I El Gouna nedan finner ni aktuella charterbåtar

Röda havet - Platser

 • El Gouna / Abu Tig Marina
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.