Välkomna. Segling med fantastiska resmål


Your Journey Our Passion                                                                       

Välkomna till Yachtcharter-Göteborg AB och vår online sida för båtuthyrning. Här kan ni hyra båt genom våra utvalda charterbolag. Välj bland över 3500 motor och segelbåtar över hela världen. Boka online eller via kontakt med oss på Yachtcharter Sweden. Här hittar ni många bra erbjudanden och rabatter på olika charterbåtar med upp till 40%.  Segla i Medelhavet där vi har ett stort utbud av fina charter båtar till bästa pris. Njut av en skön båtsemester i Turkiet, Grekland, Kroatien, Italien, Frankrike eller Spanien. Vintersegla på exotiska platser som Angra dos Reis i Brasilien eller varför inte i Västindien/Karibien, Seychellerna, Thailand, Maldiverna, Polynesien och Australien. 


Läs först om själva landet. Genom att trycka på Landet i destinationer ovan. Längst ner på sidan finner ni aktuella orter med charterbåtar. På huvudsidan för själva landet hittar ni information om själva landet, flygresor och seglings förhållanden och annat nyttigt vetande inför resan..

Läs om segling nyheter, lyxkryssningar, evenemang och aktiviteter. Välkommen att hyra båt av oss.

Sök efter  specialerbjudanden i fältet till vänster. Fantastiska erbjudanden
 
Segelbåt CHARTERS

Här hittar ni segelbåtar fran nästan alla tillverkare, enkelskrovsbåtar av nästan alla storlekar, bekväma cruising båtar eller snabba racer med bästa  prestanda - den perfekta segelbåten för semestern.


Motorbåt CHARTERS

Snabb cruising med motorbåtar från vik  till vik eller till nästa hamn. Njut av de vackra och pittoreska öarna och hamnarna med kort restid.  Här hittar du den perfekta motorbåten för din semester.
 

 

Katamaran Charter
 

Husbåts charter

Prova något nytt. Unna  dig något riktigt lyxigt. Lyxbåtar med kapten och besättning - njut av en avkopplande semester till havs i en  bekväm cruising båt. Under segel eller motor. med alla bekvämligheter. Det finns inget bättre sätt att uppleva en smak av frihet, elegans och stil än på en lyxyacht. En lyxyacht charter med skeppare behöver inte kosta mer  än ett exklusivt hotell eller kryssning på ett fartyg.

Vi har Google-optimerade sidor med alla destinationer. Tryck på googlemap.png och sedan en gång till på på kartan. Ni får nu tillgång till satellitbilder, aktuellt väder, webbkamera, avstånd, etc. Ni kan också planera er resa, välja bra vikar för lunch och ankar plats för natten.


 
        Sailing in Croatia                            Sailing in Greece                        Sailing in Turkey
           
  Prova något stort.

                      
            
           
Fakta om charter.

Hyr en båt utan besättning = bareboat charter.

Det är det vanligaste sättet att hyra en segelbåt på. Du seglar själv och har kompetens enligt nedan.

Behörighet.

Minst två besättningsmedlemmar bör ha kunskap och erfarenhet av segling. De bör ha någon form av nautiska kompetens, licenser, skepparexamen eller liknande handlingar. Om du hyr en båt större än 12 x 4 meter, måste en person ha ombord  ha kustskepparexamen  eller motsvarande kompetens. I vissa länder som Kroatien, är det bra att ha VHF-certifikat.

Hyra en båt med besättning= Crewed Charters

Behöver inte vara speciellt dyrt och du kan ta med skepparen för en dag om du vill ha hjälp med båten. Är skepparen med hela tiden har ni en mycket bra instruktör.  Ett bra sätt att lära sig att segla. Om du vill ha sann lyx, kan ni hyra också en kock.

Betald besättning - Paying Crew

Det finns en skeppare ombord som bestämmer akatuella rutter och han tar ansvar för båten. Ibland är det långfärds seglare som tar med passagerare ombord.  Kraven på kunskap varierar och oftast behöver man ingen alls.

Flottilj charter - Flotilla Charters

Ni är en av ett flertal båtar som seglar i konvoj. En ledarbåt tar ansvar för destinationerna och var ni skall göra uppehåll.  Ett enkelt sätt att få en bra guide.           

Segling Nyheter

01-27-2010 -
Segelbåt för 1 miljard Riddarfalken från Malta är inte bara en klassisk Bogartfilm utan även en av världens ståtligaste segeljakter. Nu är fartyget ute till försäljning för den nätta summan av 1 062 miljoner kronor.YachtFinder

Dufour 450 Grand Large ...

Dufour 450 Grand Large (4Cab)
02/07/22: 7 Dagar
Marmaris

Sun Odyssey 509 (5Cab)

Sun Odyssey 509 (5Cab)

02/07/22: 7 Dagar
Kalamaki (Aten)

Oceanis 48 (5Cab)

Oceanis 48 (5Cab)
02/07/22: 7 Dagar
Kalamaki (Aten)

Oceanis 41 (3Cab)

Oceanis 41 (3Cab)
02/07/22: 7 Dagar
Kalamaki (Aten)

Oceanis 40 (3Cab)

Oceanis 40 (3Cab)
02/07/22: 7 Dagar
Kalamaki (Aten)

Oceanis 46.1 (5Cab)

Oceanis 46.1 (5Cab)
02/07/22: 7 Dagar
Kalamaki (Aten)

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 (0)31 511040
Fax
+46 (0)31 518041

BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.