Segling Atlanten (Sydamerika)

Välj underregionen från kartan


Preview  Preview

Atlanten (Sydamerika)I Sydamerika kan du välja mellan Brasilien. Atlanten och Karibiska havet. Områdena är ett paradis för seglare med karnevalsstämning och ett stort utbud av alla tänkbara nöjen.  Central och Sydamerikanarna lever med passion. Kulturen är fylld med musik och dans. Den naturliga skönheten i landskapet och det stora djurlivet bidrar också till att området är så populärt. Det bästa sättet att uppleva alla de underbara kuststäderna på längst med kusten måste helt klart vara i en charterbåt. Sydamerika blir alltmer populärt för oss båtcharter resenärer.
Här finner ni fantastiska och skiftande landskap. Längst med kusten Brasiliens kust finns det hundratals med sköna sandstränder. Ni hittar avskilda vikar, som ligger inbäddade i den gröna kustlinjen lite över allt. Vattnen utanför i Belize är det näst största barriärrevet i världen. Förutom otroligt vacker natur i kan ni njuta av det oslagbara nattlivet. I menyn för aktuella områden finner ni ett stort utbud av segel och motorbåtar med eller utan besättning.

Säsong

Det är säsong för segling året runt. Vintertemperaturer varierar mellan 20 och 25° C under dagtid. Vattentemperatur ca 24° C. Somrarna är varma, ca 30 till 35° C, men de upplevs ändå som  behagliga tack vare havsbrisen. Vattentemperatur ca 28° C.


Fortsätt till Corsta Verde nedan för att se vårt utbud av charterbåtar


Atlanten (Sydamerika) - underregioner

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.