Segling Australien

Välj underregionen från kartan

Vi välkomnar dig i förväg till Australien och en upplevelse med Segling. Vi är ett charterbolag för Segling i Australien och för öarna runt Australien. Segling har vi arbetat med i 20 år , så vi har erfarenhet. Vi kan erbjuda bra val av destinationer i Australien och semester Segling längst med kusten och öarna i . I Australien hittar ni allt för en bra kryssnings Segling, med spännande seglingsområden, charterbåtar och bra väderförhållanden. Segling i detta land kommer definitivt att bli en stor och spännande båtsemester för din besättning, samt en bra erfarenhet för din skeppare. Om ni har några frågor angående Segling i Australien, vänd dig till oss för ytterligare information och hjälp! Ni hittar våra kontaktuppgifter här i nedre vänstra hörnet.

Preview  Preview  Preview

Australien
Längs Australiens östra kust inbäddade i Stora Barriärrevet ligger det flera vackra öar. Alla har en egen charm och atmosfär men med det gemensamt att de är exklusiva seglings resmål, gjorda för att behaga, att resa hit är att möta paradiset!Längst Australiens östra kust inbäddade i Stora barriärrevet ligger flera vackra öar. Alla har sin egen charm och atmosfär, men med en gemensam faktor - de  är exklusiv destination för seglings  upplevelser, att ta sig hit är att upptäcka paradiset!


 Lizard Island

Lizard Island är ett stycke av naturens sanna skönheten .. I mitten av Stora Barriärrevet är detta ett paradis medsina 24 snö-vita sandstränder som inbjuder till bad och snorkling.

 Heron Island

Heron Island är också ett centrum i Stora Barriärrevet och stoltserar med sitt rika marina live, med fiskar i världens alla färger. Tempot är långsamt och avslappnat. Öns besökare kommer hit för att njuta.

 Fraser Island

 Fraser Island har världens största sandstrand. Ön är känd för sin regnskog och sandstränder.

 Long Island

Long Island är den vackraste av de så kallade Whitsunday Islands. Ö-gruppen visar verkligen upp sina vackraste sidor.

Daydream Island

Daydream Island är en populär ö för familjen, känd för sitt rika djurliv.

 Hamilton Island

Hamilton Island är den mest exploaterade av öarna i Whitsunday Islands med många bra hotell, restauranger och med egen flygplats. För dem som vill erbjuda helikopterturer, kajakuthyrning, och mycket annat som sätter krydda på ditt liv.

Airlie Beach

Airlie Beach är en liten, pittoreskt samhälle på fastlandet och den är den naturliga inkörsporten till den vackra Whitsunday Islands. Staden har mycket att erbjuda och är perfekt för segling, sol och bad. Huvudgatan är full av mysiga mat affärer, restauranger, kaféer, barer och nattklubbar. Ett stort seglarcentrum.

Övrigt
älj och utforska ön .. Läs mer om var www.australia.com

Utbudet av charterbåtar hittar du på orten Airlie Beach nedan.

Preview


 

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.