Segling Kuba

Välj underregionen från kartan

Vi välkomnar dig i förväg till Kuba och en upplevelse med Segling. Vi är ett charterbolag för Segling i Kuba och för öarna runt Kuba. Segling har vi arbetat med i 20 år , så vi har erfarenhet. Vi kan erbjuda bra val av destinationer i Kuba och semester Segling längst med kusten och öarna i . I Kuba hittar ni allt för en bra kryssnings Segling, med spännande seglingsområden, charterbåtar och bra väderförhållanden. Segling i detta land kommer definitivt att bli en stor och spännande båtsemester för din besättning, samt en bra erfarenhet för din skeppare. Om ni har några frågor angående Segling i Kuba, vänd dig till oss för ytterligare information och hjälp! Ni hittar våra kontaktuppgifter här i nedre vänstra hörnet.Kuba

Kuba - "La Isla Grande", Den största ön i Karibien erbjuder äventyrs cruising i vackra vatten och ni möter vänliga kubaner vart än ni väljer att gå iland.
Vita sandstränder, kokospalmer och en undervattensvärld som är hem för fem hundra arter av olika fiskar och femtio olika koralltyper omger denna spännande ö. Från ön hyr vi ut båder katamaraner och vanliga segel båtar.

Cienfuegos är en av Kubas största och mest blomstrande städer med en fransk stil. Här finns gott om underhållning och matställen. Varför inte hyra en egen dedikerad "Marinero" eller "Dive Instructor" - en lokal guide med en mängd kunskaper om landet, seglingsområdet och bra dyknings platser.  Marinan är modern och stadens geografiska läge i den djupa viken har gjort Cinefuegos till en av Kubas viktigaste hamnar.


>>>>>>>>
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.