Segling Montenegro

Välj underregionen från kartan

Välkommen till oss och Montenegro där vi erbjuder en attraktiv semester Segling med en personlig touch i Montenegro och runt om i världen. Segling är vår passion och vårt jobb - kom till Montenegro och känn vinden och dela en unik upplevelse med oss. Res till Montenegro och upptäck ett populärt land med långa seglings traditioner. Segling är ett mycket populärt resmål med många fritid och semester aktiviteter . I Montenegro kan vi erbjuda dig ett antal segelbåtar och katamaraner i olika storlekar. Ni kommer att få vårt Segling erbjudande för Montenegro, om ni använder vårt snabba sök verktyg för båtar och Segling i det övre vänstra hörnet på vår webbplats. Vad har ni för personliga önskemål för Segling, till exempel hur många ni är, startdatum och längd. Om ni har några frågor angående Segling i Montenegro, tveka inte att kontakta oss via mail, telefon, Skype eller fax.

Preview  Preview  Preview

Montenegro
Montenegro och den södra delen av Adriatiska kusten, strax söder om Dubrovnik är en spännande coh ny destination för båtcharter.
Montenegro är berömd för sin vackra kusten och det är ett perfekt område för en segelsemester. Det finns hundratals stränder och vikar som  backas upp av en grönskande skog. Havet är en fantastisk kristallklar  och  unikt även för Adriatiska havet. Fly från massturism och utforska den charmiga medeltida kuststäderna - där greker, romare, bysantiner, venetianare och turkar har satt sin prägel i flera hundra år.Var kan man segla i Montenegro?

Montenegro - Kotor

Starta din båtcharter från Kotor. Det är mindre än en timme från Dubrovniks flygplats. Kotor är den största småbåtshamnen i  den Boka Kotorska fjorden. Det är ävben den den största och vackraste fjorden i Medelhavet, med många vikar och öar. Planera en 1 veckas segelsemester i Montenegro för att undersöka Boka Kotorska fjorden och Adriatiska kusten. Seglar ni två 2 veckor kan ni även segla norrut till Kroatien för att besöka Dubrovnik.

Väder och Klimat

Utbudet avb charterbåtar finner ni under Kotor nedan.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.