Segling Göteborg / Lindholmen

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Göteborg / Lindholmen. Göteborg / Lindholmen erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Göteborg / Lindholmen, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Göteborg / Lindholmen och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Göteborg / Lindholmen.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview    Preview

Lindholmen


Sveriges största hamnstad ligger i Göta Älvs mynning. I Göteborg finns allt. En populär gästhamn finns vid Lilla Bommen mitt i centrum.

Utanför staden ligger Vinga, Brännö, Styrsö, Hönö och Öckerö. Norr om Ligger Hyppeln och Rörö. Vackra öar med sina rullstensåsar och sköna sandstränder. Båda öarna är klassade som naturreservat.

Mer information om västkusten finns i mappen Sverige till vänster och information om öarna i skärgården finner ni om ni besöker www.yachtcharter-sweden.com

Vi har följande båtar för charter nedan.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.