Segling Göteborg / Tjörn

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Göteborg / Tjörn finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Göteborg / Tjörn är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Göteborg / Tjörn. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Göteborg / Tjörn via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

På ön Tjörns västra sida befinner ni er mitt i skärgården. Det finns ett mycket stort antal pittoreska, bildsköna öar längs med den Bohuslänska kusten. Här finner ni ett stort urval av utsökta restauranger och sköna badplatser. Naturen är bildskön, klipporna röda och numera kan man även flasknosdelfiner om man har tur. Säl och tumlare tillhör vardagen.
Varje ö har sin egen speciella karaktär och öarna nedan är bara ett urval av alla öar. I alla hamnar finns det gästhamnar med service-vatten dusch och toaletter.

Platsen Kosteröarna består av Nord och Sydkoster. De är Sveriges västligaste öar och är klassat som naturreservat. Öarna är bil fria och man tar sig fram med cykel. Det finns möjlighet att hyra cykel på öarna. Det bästa sättet är att promenera runt öarna. Båda öarna har vacker natur och sköna badplatser. Skall man snorkla i Sverige, så är det bästa platsen i Sverige.

Mer information finner ni i mappen Sverige till vänster och på Denna sidan


Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.