Segling Loftahammar / Västervik

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Loftahammar / Västervik. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Loftahammar / Västervik genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Loftahammar / Västervik är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.


Lofthammar Loftahammar ligger mitt i skärgården i Västerviks kommun. På sommaren blomstrar orten, med många besökare och ett stort utbud av mat, boende och aktiviteter. Närheten till öarna gör sig ständigt påmind, med flera marinor, gästhamnar och skärgårdstrafik.
Den underbart vackra skärgården är bland det finaste som finns. Dess tusen öar med vikar och sköna naturhamnar måste upplevas för att kunna förstås.

Många av öarna har åretruntboende med fiske och lantbruk som näring. Tusentals besöker skärgården för att njuta av skön, omväxlande natur, båtliv, bad och mycket annat. Det är lätt att bli "FörTjust i Loftahammar". Och det hoppas vi att flera blir efter att ha hälsat på hos oss i det vackraste rekreationsområde som finns längs ostkusten.
Mer information östersjön finner ni i mappen Sverige till vänster. Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter i Lofthammar.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.