Segling Marstrand

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Marstrand finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Marstrand är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Marstrand. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Marstrand via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview   Preview

Marstrand

Det finns ett mycket stort antal pittoreska, bildsköna öar längs med den Bohuslänska kusten. Här finner ni ett stort urval av utsökta restauranger och sköna badplatser. Naturen är bildskön, klipporna röda och numera kan man även flasknosdelfiner om man har tur. Säl och tumlare tillhör vardagen.
Varje ö har sin egen speciella karaktär och öarna nedan är bara ett urval av alla öar. I alla hamnar finns det gästhamnar med service-vatten dusch och toaletter.Marstrand är ett härligt sommarparadis med ett rikt utbud av badmöjligheter, naturscenerier, kultur, friluftsliv, god mat, mästerskapsseglingar och mycket mer.

Öns promenadstigar leder förbi jättegrytor från istiden och stenåldersgrottor. Carlstens Fästning är den största sevärdigheten med spännande fängelsehålor och inblick i 1700-talets fästningsliv. Här anordnas gästabud och fästningsspel. Rådhuset är ett gammalt stenhus från 1600-talet som idag inrymmer bibliotek och utställningslokaler. För dig med brinnande intresse för arkitektur finns här många sevärdigheter. Mariakyrkan är ett exempel från 1200-talet med sydeuropeisk exteriör.
Backudden ligger på Koön och här bodde en gång societeten. Idag har du möjlighet att promenera i de lummiga skogarna och titta på de vackra husen som minner om en svunnen tid.
Carlstens fästning År 1658 beordrade Carl X Gustaf att en fästning skulle byggas högst upp på Marstrandsön. Det skulle ta 202 år innan den var färdig, men då ansågs den vara en utav Europas starkaste sjöfästningar. Idag kan man besöka fästningen och få guidade turer på ett flertal språk, hålla konferenser, avnjuta tema- eller bankettmiddagar och även stanna över natten i fästningens eget hotell.
Fredriksborg Fredriksborg kallas "Bajdara" i folkmun. Fästningen byggdes för att försvara Marstrand åt norr, men aldrig varit starkt beväpnad. Under Porto Franco-tiden låg Skandinaviens första synagoga i ett av krutförråden.

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.