Segling Skärhamn

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Skärhamn. Skärhamn erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Skärhamn, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Skärhamn och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Skärhamn.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.


Skärhamn


Ligger längst ut på Tjörn- Här befinner ni er mitt i skärgården. Marstrand ligger några distans söder ut.

Skärgården på västkusten är ett paradis för båtfolk som kommer från hela norra Europa under sommarsäsongen.  Här hittar ni tusentals öar ända upp till norska gränsen. Det är en vacker skärgård med släta berghällar i alla färger. Runt om i skärgården finns många charmiga gamla fiskelägen med trähus i olika färger längs med de trånga gränderna.
De mest kända platserna längs med den långa kusten är Rörö Marstrand, Åstol, Lysekil, Smögen, Hunnebostrand, Fjällbacka, Grebbestad och Strömstad. De flesta platserna har många trevliga restauranger och pubar längs med bryggorna. Missa inte att köpa färska räkor eller västkustens saftiga havskräftor.

Res information och mer information om västkusten finner ni på
w.vastsverige.com/ Turförslag och väderprognoser finner ni hos yachtcharter-sweden.com

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.


Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.