Segling Stockholm / Nyköping

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Stockholm / Nyköping. Stockholm / Nyköping erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Stockholm / Nyköping, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Stockholm / Nyköping och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Stockholm / Nyköping.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

 

Nyköping ligger några mil söder om Stockholm och utanför har ni vackra ST Annas Skärgård, som, tillsammans med Stockholms skärgård är den största skärgården i Sverige med sina 24 000 öar. Den börjar i Södemanland och följer kusten till Uppland.
Några välkända öar är Dalarö, Finnhamn, Grinda, Husarö, Ingarö, Isö, Möja, Nämndö, Rödlöga, Tynninge, Utö, Svartsö och Värmdö. Sandhamn är motsvarigheten till Marstrand.

Gotland är inte bara ett semesterparadis. Gotland med Visby har besökare året runt. Här är det ofta stora arrangemang som medeltidsveckan, musikaler och teatrar. Det finns kilometervis med sandstränder och Gotland är en av de soligaste platserna i Sverige. Gotland har en unik flora och vackra kalkstensformationer. Det tar några timmar över med båt från Nynäshamn.

Åland är en självstyrande ögrupp i Finland med svensktalande befolkning. Åland har egen flagga, frimärken m.m.

Det bor ca 26 700 människor på öarna i 16 olika kommuner. I huvudstaden Mariehamn bor det ca 10 800 invånare.

Naturen är unik. Man behöver en veckas semester för att segla hit.

Res information och mer information om ostkusten finner ni på www.nykoping. Turförslag och väderprognoser finner ni hos  yachtcharter-sweden.com

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.


Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.