Segling Bodrum

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Bodrum finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Bodrum är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Bodrum. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Bodrum via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Bodrum

Bodrum ligger på Bodrumhalvöns södra kust nära den grekiska partyön Kos. Staden har kommit att bli en turistmagnet och är även mycket omtyckt bland seglare. 
Utanför halvön finns det 32 vackra öar och halvöar. Här får ni en underbar chartersemester längs med den 174 km långa kuststräckan.
C:a 70% av turisterna är inhemska d.v.s. turkiska, övriga kommer från England, Holland, Tyskland, USA. Bodrum kallas även för Turkiets S:t Tropez. I staden finns över 600 diskotek och barer och ett enormt nattliv och puls.
Bodrum är en antik stad som tidigare kallades Halikarnossos. Staden är mest känd för sott . att Mausoleum, ett av världens sju underverk låg där. Det var hustrun (och systern) till härskaren Mausolos, som lätt uppföra detta monument/grav. På toppen av monumentet fanns en förgylld staty som föreställde paret i en vagn förspända av hästar. Monument förstördes, troligen av en jordbävning. På platsen finns nu en gravkammare och fina  utgrävningar, samt ett museum som är väl värt ett besök. Stenarna från detta monument användes till att bygga den borg som i dag är Bodrums kända profil. Här finns också ett av värdens största undervattensmuseer.

Res information

Säsonger 

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan  Väderprognoser www.sailingissues.com/forecasts.html

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om
Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.