Segling Bahamas Ögrupp

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Bahamas Ögrupp. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Bahamas Ögrupp. Bahamas Ögrupp är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Bahamas Ögrupp kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Bahamas Ögrupp, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!BahamasBahamas består av 700 öar och 2500 sandöar och landarealen är 13,940 kvadrat km, öarna tillhör egentligen inte västindien men grupperas ofta tillsammans med de karibiska öarna. De största öarna är Eleuthera, Exuma, Abaco, Bimini, Spanish Wells, Walker's Cay, Rugged Island, Berry Island, Crooked Island, Andros, Cat Island, Mayaguana, Long Island, Akilos, San Salvador, Little lnagua, Great Inagua.

Nästan alla öar omringas av korallrev och sandbankar och de flesta öar är platta. Öarna blir mer kala ju längre söderut man kommer, barrträd är det som dominerar de norra och västra öarna med ormbunkar och annan grönska som undervegitation. Mangroveträd är vanligt förekommande runt de västra öarnas stränder, det är det enda trädet vars rötter klarar saltvattnet. Blommor växer i överflöd året runt, många växer på träd tex. "Pride of India" vilket är ett stort träd fullt av lavendelfärgade blommor. En annan vacker blomma "blue mahoe" pryder en form av hibiscus som skiftar mellan gult och rött.

Mer information om Bahamas finner ni under länder och i mappen Bahamas. Utbudet av charterbåtar finner ni i länken nedan Grat Abaco/ Marsh Harbour.

Bahamas Ögrupp - Platser

 • Great Abaco / Marsh Harbour
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.