Segling Key West

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Key West. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Key West genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Key West är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Florida Key West


 

Delstaten Florida ligger i sydöstra USA och är ett populärt resmål för både amerikaner och turister från andra länder. Det rika utbytet av aktiviteter gör att Florida passar för alla oavsett ålder.


En av Floridas stora tillgångar är klimatet med sommarvärme nästan året om och de underbara långa sandstränderna. Klimatet i Florida hör till de bästa i USA, i norr råder ett subtropiskt klimat och i söder är klimatet tropiskt och passar oss svenskar perfekt. Många besökare kommer också för att djuphavsfiska, spela golf och tennis och att segla. I Florida finns också stora turistattraktioner såsom Disney World, Sea World och Universal Studios utanför Orlando.
 
Florida är (bortsett från Hawaii) USA:s sydligaste delstat. Sydspetsen – Key West – ligger ca 150 kilometer från Kuba och skiljs åt av Floridasundet. Delstaten är en i princip smal halvö med Atlanten i öster och Mexikanska golfen i väster. Florida är låglänt och Floridahalvön kantas av kritvita kalksandsstränder och kusten längst Atlanten är nästan en enda lång sandstrand från Jacksonville i norr till Miami i söder.
 

Huvudstaden är Tallahassee men den största staden är dock Jacksonville med 775.000 invånare.

Key west
 

Längst ut på en udde i Mexikanska Golfen hittar ni den yttersta av de 40 karibiska Keys-öarna, populära Key West.
Key West började började bli känt i europa på 1600-talet och den tillhörde från början en spansk koloni. Ön gick då under namnet Cayo Hueso, som betyder Skelettön. Namnet kommer från g:a pirathistorier om att ön skulle vara täckt med skelettdelar.
I dag ser man knappast några skelett i Key West – ön och staden är numera känd för sina vackra sandstränder, sin karibiska atmosfär, shopping och folkliv längs med den kända huvudgatan Duval Street, med baren Sloppy Joe's. Enligt säkra källor skall  drack självaste Ernest Hemingway sig redlös där på kvällarna. Själva staden är liten och full av mysiga trähus, men utbudet på både shopping, mat och nöjen är stort.

Utbudet av charterbåtar finner ni nedan.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.