Segling Miami

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Miami. Miami erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Miami, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Miami och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Miami.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

     


Miami FloridaFort Lauderdale är ett populärt seglings område längst med östkusten 43 kilometer norr om Miami utefter Guldkusten. Guldkusten är benämningen på sträckan norr om Miami och är ungefär 80 kilometer lång. Semestersamhällena ligger på en lång rad längs ett smalt sandrev som går parallellt med kusten och skiljs från fastlandet av vattendraget Intracoastal Waterway. Mellan sandrevet och fastlandet finns en rad småöar. Det är här man ser de fina villorna med egen brygga och båt. Det är alla dessa kanaler som ger Fort Lauderdale en del av sin karaktär och särprägel då det inom området finns ca 50 km kanaler. Detta är anledning till Fort Lauderdales smeknamn ”USA:s Venedig”.
Holiday Isle Yacht Club ligger i Fort Lauderdale. Det är en vacker stad belägen väldigt strategiskt om man vill åka på utflykter. Exempel kan vara Miami, som ligger strax söderut eller om man har lite mer tid, Orlando med bl a Universal Studios en bit norrut.
 
Förutom sol och bad bjuder Fort Lauderdale på kultur med ett bra konstmuseum, en attraktiv stadskärna och aktiviteter som djuphavsfiske, båtutflykter, vattenskidor, surfing och segling. Där finns också en stor samling affärer och restauranger. Nöjeslivet är livligt med exempelvis nattklubbar, dans och diskotek.
 
En stor del av stranden är fri från hög och utbredd bebyggelse och man har byggt en trottoar utefter centrala delarna av genomfarten. Trottoaren utmed stranden är också en mötesplats för alla och här har cyklar och rullskridskor tillträde.

Njut av segling. Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.